Nov 14, 2006 - bloggande    No Comments

Nystart av blogg om folkrörelser

Genomför just en nystart av Folkrörelsestudiegruppens blogg. Sidan har flyttat från Blogger till ett WordPress-system på samma domän som hemsidan ”Folkrörelser och protester”, om folkrörelsehistoria, samt rörelser i nutid och framtid som jag gör tillsammans med Tord Björk och Jan Wiklund i Folkrörelsestudiegruppen. Vi har gjort hemsidor ihop sedan 1998 och nu är det dags att börja utvecklingen mot att göra delar av sidan med publiceringssystem

Det första steget är bloggen som delvis kommer att bli en ersättning för det nyhetsbrev om aktuella folkrörelseaktiviteter i Norden som jag arbetat med sedan 2001, delvis få en större tonvikt på stuider och forskning om folkrörelser. Den som vill och inte riktigt har hunnit lägga till det där med RSS-strömmar som en del av sin regelbundna rutin kan välja att i stället prenumera på inlägg i Folkrörelsebloggen per e-post genom att skicka ett tomt meddelande till folk_i_rorelse-subscribe@yahoogroups.com. Listan är öppen för alla intresserade.

Share

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!