apr 22, 2007 - bloggande    No Comments

Nya Blogger vs gamla, ny blogginriktning vs gammal

Jag har motvilligt flyttat min blogg till nya Blogger eftersom jag kom in i en meny där det verkade som att man inte kunde göra något annat. Det skulle ”inte hända något” med min gamla blogg stod det.

Det som hände var att min gamla Blogger-profil suddades ut och ersattes av min Google-profil och att datumet för starten för bloggen ändrades till det datum när jag startat en annan testblogg på Google.

Sedan försökte jag byta till någon av de nya mallarna för att åtminstone ha någon nytta av bytet. Resultatet blev att sidomenyn ”trillade ner” och lade sig under alla inläggen i Internet Explorer på samma sätt som vi haft problem med med Kristianstadsbloggen. Jag tycker inte detta var särskilt kul och jag kan inte inte att ett byte har medfört några särskilda fördelar.

För övrigt så märker jag att får ändra strategi om jag verkligen ska ha den här bloggen kvar.
Vad jag än vill skriva om, vare sig det gäller politik, internet eller sånt jag läser hamnar numera med fördel i Kristianstadsbloggen eller något av de andra projekt jag är inblandad i. Kvar finns Louises reflektioner över sitt eget liv, vilket var vad jag inte skulle använda bloggen till och dagboksbloggar som genre är patetiska.

Share

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!