jan 20, 2008 - cello    1 Comment

Cello levererad

Nu har jag fått min nya cello. Det blev ett begagnat instrument som jag hittade när jag var uppe i Stockholm i mellandagarna men den hade en smärre defekt som behövde repareras så jag kunde inte få den då. Nu har säljaren levererat den eftersom han ändå skulle ner till Skåne i helgen.

Försäkringspengarna har ännu inte kommit men gör det nog snart.

Nu hoppas jag på större tur den här gången och har även skaffat en mindre luftfuktare för att minska risken för att råka ut för samma sak igen. Tror inte att det har någon direkt effekt men åtminstone minskar det min noja.

Nu är det dags att ägna en stund till att ta reda på vad som kan tänkas sitta kvar efter ett par månaders ofrivilligt uppehåll.

Share

1 Comment

  • Cello <3 Ett instrument jag verkligen skulle vilja lära mig

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!